Бившият национал Димитър Бербатов сподели, че би се пробвал да поиграе

...
Бившият национал Димитър Бербатов сподели, че би се пробвал да поиграе
Коментари Харесай

Бербатов предложи услугите си на Дубай

 Бербатов: Като видиш Гигс, Рууни, Скоулс, Роналдо, получаваш ерекция  Бербатов тренира деца в Дубай (снимки)
Бившият национал Димитър Бербатов показа, че би се пробвал да поиграе в Дубай. Българинът взе участие в телевизионно шоу в емирството и се върна към хеттрика си против Ливърпул, както и за късия си престой в Индия.

" Може би някой ден ще стана управител. Всеки футболист мисли, че ще е добър треньор, тъй като ние разбираме футбола, само че като ментор е друго. Някои от най-успешните в занаята не са били положителни футболисти, както и противоположното – има велики играчи, които се провалят като треньори.



Затова е толкоз мъчно и забавно. Ако има добра оферта от Дубай, за какво да не приема? Мисля, че Марадона е треньор тук. Има и други чужденци. Ако има интерес, звъннете ми.

В Индия беше друго. Хората бяха доста положителни, футболът бе по-различен от това, с което съм привикнал, само че бе забавно да видя по какъв начин вършат нещата там. Насладих се, колкото мога. За страдание фамилията ми не бе с мен. Във футбола от време на време си надалеч от фамилията и е тежко.

Бях сюрпризиран, че моят хеттрик против Ливърпул е най-хубав в историята на Висшата лига. Това е огромно нещо, огромно. Горд съм! България е дребна страна, а да отидеш в най-голямото състезание в света, да играеш в най-големия клуб в света е нещо доста огромно. И да го направя против огромния ни противник Ливърпул ", сподели Бербатов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР